Vill du nå Sveriges socionomer?

Socionomen, packshot

 

Genom att annonsera i den prenumererade tidningen Socionomen och på socionomen.se syns ditt budskap i en redaktionell miljö med mycket högt förtroende hos läsarna! Med nyheter, aktuell forskning, metodutveckling och granskande reportage hålls läsaren uppdaterad och engagerad om det senaste i sociala frågor.

 

Vad passar dig?

Socionomen erbjuder flera möjligheter för dig att synas men vad skulle passa dig bäst? Barbara Marsella på AdSales på hjälper dig oavsett!

 

LADDA NER: Här hittar du aktuell utgivningsplan för 2022, samt annonsformat och priser

 

Mer om Socionomen

Våra läsare är verksamma inom offentlig och privat sektor och arbetar bland annat som: socialsekreterare, socialchefer, familjerådgivare, psykoterapeuter, kuratorer, frivårdsinspektörer, handledare inom psykosocialt arbete, behandlingspersonal, konsulter i ledarskaps- och organisationsfrågor och inom hälso- och sjukvård.

På socialhögskolorna används Socionomen i undervisningen. Här ges också möjligheten att få tidningen kostnadsfritt första året och under resten av studietiden till kraftigt reducerat pris.
Bland våra prenumeranter finns också ett stort antal institutioner, varför antalet läsare är betydligt högre än den tryckta upplagan på ca 8 000 exemplar.

 

Kontakta oss för mer information och bokning

Barbara Marsella på AdSales, tel: 08-580 80 419 eller 072-322 54 19 / e-post: barbara@adsales.se.

 

 

 

Missa inget!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om aktuellt från Socionomen.