Vill du nå Sveriges socionomer?

 

Genom att annonsera i den prenumererade tidningen Socionomen och på socionomen.se syns ditt budskap i en redaktionell miljö med mycket högt förtroende hos läsarna! Med nyheter, aktuell forskning, metodutveckling och granskande reportage hålls läsaren uppdaterad och engagerad om det senaste i sociala frågor.

 

 

LÄS MER: Annonsera i magasinet

LÄS MER: Annonsera på socionomen.se

LÄS MER: Annonsera i nyhetsbrevet

LÄS MER: Mer information om Socionomen

 

 

Vad passar dig?

 

Socionomen erbjuder flera möjligheter för dig att synas men vad skulle passa dig bäst? Robin Zackrisson på Bengtsson & Sundström Media hjälper dig oavsett!

Tel: 08-442 00 13 / E-post: socionomen@bs-media.se

 

Magasinet – nå läsaren i vardagsrummet, köket eller sängen

 

Tidningens räckvidd är hela 72 procent och de flesta läser hela eller stora delar av tidningen som ofta sparas. Den tryckta upplagan är 8 000 exemplar men bland prenumeranterna finns också ett stort antal institutioner, varför antalet läsare är betydligt högre än så.

MER INFORMATION: Priser, mått och tekniska specifikationer hittar du här

 

 

 

Sociomen.se – nå ut snabbare och medverka längre

 

Här ges möjlighet att synas under den period som passar dig. Ditt budskap vävs in i hemsidan och följer med läsaren såväl i nyhetsbevakningen som forskningsartiklarna eller andra funktioner. Locka läsaren att läsa mer och driv trafik till din egen hemsida och dina tjänster. Kanske din pågående rekrytering behöver ett större urval eller ett fåtal vakanta platser fyllas till utbildningen nästa vecka? Här är ledtiden mycket kort och vi kan ofta publicera ditt budskap samma dag som du bokar.

 

Priser              

Topp: (980 x 250 px) 12 000:-

Höger: (320 x 320 px) 6 000:-

Sidfot: (980 x 300 px) 8 000:-

 

 

Nyhetsbrev – nå ut snabbt och driv trafik till din hemsida

 

Under början av 2021 lanseras sedan länge efterfrågade nyhetsbrev för att hålla läsarna uppdaterade. Det skickas ut varannan torsdag och med en annons här ger du läsaren möjlighet att genom ett klick, ta del av din hemsida och information. Medan den tryckta tidningen har en längre produktionstid kan du i nyhetsbrevet nå ut snabbt. Kanske din pågående rekrytering behöver ett större urval, eller behöver ett fåtal vakanta platser fyllas till utbildningen nästa vecka?

 

Priser  

Topp: 9 000:-

Flöde: 7 000:-

 

 

Mer om Socionomen – högt betyg och stor räckvidd

Undersökningsföretaget Novus visar att på en skala från 1 till 5 ger hela 84 procent av läsarna Socionomen 4 eller 5 i betyg. Tidningens räckvidd på hela 72 procent är mycket bra och de flesta läser hela eller stora delar av tidningen som ofta sparas. Våra läsare är verksamma inom offentlig och privat sektor och arbetar bland annat som: socialsekreterare, socialchefer, familjerådgivare, psykoterapeuter, kuratorer, frivårdsinspektörer, handledare inom psykosocialt arbete, behandlingspersonal, konsulter i ledarskaps- och organisationsfrågor och inom hälso- och sjukvård.

Populär hos studenter

 

På socialhögskolorna används Socionomen i undervisningen. Här ges också möjligheten att få tidningen kostnadsfritt första året och under resten av studietiden till kraftigt reducerat pris.
Bland våra prenumeranter finns också ett stort antal institutioner, varför antalet läsare är betydligt högre än den tryckta upplagan på ca 8 000 exemplar.

 

Det viktiga forskningssupplementet

 

Vid två tillfällen om året ges det populära forskningssupplementet i Socialt arbete ut. Det bedöms och följer de internationella regler som gäller för vetenskapliga tidskrifter inom det samhällsvetenskapliga området. Psykoterapeuter har också en egen avdelning, Psykoterapi – teori och metod.

 

 

Kontakta oss för mer information och bokning

 

Robin Zackrisson på Bengtsson & Sundström,

tel: 08-442 00 13 / e-post: socionomen@bs-media.se

 

 

 

Missa inget!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om aktuellt från Socionomen.